Gunnebo inngår kontrakt for elektronisk varealarm med Marionnaud

Kosmetikkjeden Marionnaud har inngått avtale med Gunnebo Gateway om installasjon av system for elektronisk varealarm og tyverisikring i sine butikker rundt i Europa. Kontrakten løper i fem år, og omfatter installasjon av elektroniske varealarmer i 1200 butikker på 11 europeiske markeder.

Marionnaud er Europas største butikkjede for salg av kosmetikk og parfyme. Kjeden har mer enn 1200 butikker i 11 land, blant annet i Frankrike, Italia, Spania og Portugal.

Som et ledd i å redusere og forebygge både svinn og butikktyveri har Marionnaud valgt Gunnebo Gateway som samarbeidspartner for installasjon av elektroniske varealarmer. Samarbeidet strekker seg over fem år, og omfatter også programvare for datainnsamling og analyse av forbrukerdata.

Gunnebo Gateway er en kundeorientert leverandør som tilbyr helt integrerte løsninger for å redusere svinn”, sier Roger Fernandez, sikkerhetssjef hos Marionnaud Group. ”Det nye samarbeidet er en spennende mulighet som kommer til å være til nytte for begge parter”.

Vi er stolte over å kunne levere en høyt presterende løsning for elektronisk varealarmer, som kommer til å hjelpe Marionnaud å vokse”, sier Tomas Wängberg, styreformann i Gunnebo Gateway.

Gunnebo Gateway er en ledende aktør innen utvikling og produksjon av elektroniske varealarmer til detaljhandelen. Gunnebo Gateway er basert i Motala i Sverige, og tilbyr løsninger innen tyverisikring for butikker innen mote, forbrukerelektronikk, mat og kosmetikk over hele verden.


GUNNEBO AB (publ)
Group Communications

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon:

Tomas Wängberg, styreformann i Gunnebo Gateway, tlf: 010-2095 030, eller

Karin Wallström Nordén, informasjonsdirektør i Gunnebo AB,
tlf: 010-2095 026, karin.wallstrom@gunnebo.com

www.gunnebogroup.com

Leave a Reply

Kontakta oss